Sisux startade år 2006 och ägs och drivs av mig, Jonas Jönestam. Jag arbetade tidigare många år med arbetsmarknadsfrågor inom flera organisationer och fick på så vis en god kunskap om vad som fungerade, och vad som inte fungerade på området. Under mina många möten med arbetssökande, företag och fack, växte så tankar om att utveckla en egen metodik inom arbetsmarknadsområdet. Och en dag tog jag fram grytan, blandade i ingredienserna, rörde om – och Sisux var fött.

Vad jag vill, är en verksamhet som ställer människan – individen – i centrum, oavsett om det handlar om omställningar eller utveckling på arbetsplatsen. Alla människor behöver en fast punkt när förändringar sker, eller om man tyvärr blir uppsagd från sin arbetsplats. Jag arbetar långsiktigt efter individens önskemål med klara avtal och fasta ramar som leder till resultat.

Företaget har sitt säte i Stockholm, men arbetar och är verksamt också i Mälardalen med omnejd och än längre ut i landet. Sisux finns där kunderna finns och företaget gillar att resa. Vi har ett stort kontaktnät över hela Sverige. Nordligaste uppdraget verkställde vi i Skellefteå och söderut kan man hitta våra kunder bland annat i Malmö.

Jag hoppas ni nu blivit lite nyfikna på vad Sisux har att erbjuda. Läs gärna mer om våra tjänster här på hemsidan. Har ni några frågor, kontakta mig gärna. Det är enkelt, då ni finner alla uppgifter under rubriken kontakt.

Varmt välkomna till Sisux!Adress: Box 19521, 104 32 Stockholm / Tel: 08-551 100 61 / Fax: 08-551 100 71 / E-post: info@sisux.se